0 Läs mer >>
I söndags flyttade Vintervisa's Malla Mallgroda hemifrån. Ungefär 10 veckor gammal och full av bus! Vi hoppas att hon ska trivas hos sin nya familj i Nälden och dom med henne. Det är en redan hundvan jättetrevlig familj där hon även får en "storasyster" i Airedale terrier tiken Asta. 😊 

Som uppfödare är det alltid gruvsamt och känslofyllt att sälja en valp. Under tiden hos oss blir valparna en del av familjen och nästan som mina egna barn. Älskar mina djur så mycket! Men säljer bara valpar till de jag känner av att det stämmer och att man har en ungefär lika syn på vad som är "rätt och fel."

Jag vill även hålla en livslång kontakt med mina valpköpare. I början blir det förstås alltid mer intensivt men vill att det alltid ska kännas naturligt att ringaför  tips och råd eller bara "prata hund". 

Åter till Malla som flyttat "hemifrån".. Lycka till nu fam Larsdotter! Ser fram emot en god kontakt med er!Malla har flyttat hem...

0 Läs mer >>
Nu har killingarna börjat titta fram! "Min get" Emma fick två fina bockar förra veckan under ovädret som drog fram på torsdagen med åska, blixtrar och dunder! Därför heter killarna nu Åska(R) och Blixten. 


Idag är det precis nu Antes get Ida som killar! En har kommit än så länge. 😊
Killingar på Westgård...

0 Läs mer >>
Belönat mig själv ned nya träningskläder som jag länge velat prova på! Vet inte om jag "gått i fällan" eller om jag får de goda effekter som sägs av dessa kläder.. Har iallafall länge velat ha dem och nu är de här.. Pratat med vänner som bara gett positivt om dem. Så det känns ju lovande iallafall! 

2XU kompressionskläder. 😄 Återkommer med rapport senare! 😉

Nya kläder nya mål!

0 Läs mer >>
Sprang Vårruset i Östersund i måndags kväll. Ett jätteroligt lopp på 5 km med över 5000 st deltagare! Jag tyckte det var en bra motivation för löpträningrn att anmäla mig dit. 

Fick även med mig ett härligt gäng tjejer från Strömsund så vi tillsammans blev lag Strömsunds Mix. 😄 Superkul och gott fika fick vi sedan efter loppet. 

Sprang de 5 km på 27 minuter ungefär, så jag är nöjd! 

Nu ser jag fram emot nästa lopp som är tjejmilen i Stockholm. Åker med min syster Jennie! Ska bli så roligt! 😄

Mkt folk!

Mitt lag! 😊

Vårruset 2014

0 Läs mer >>
Igår kväll tog vi i familjen årets första sommarfisketur! Regnade hela tiden, men ett sånt varmt skönt sommarregn.. Det nappade bra, så vi fick med oss hönsmat (id, mört) hem iallafall. Ante fick en aborre som med omsorg kokades till Sigrid. 😊 

Fiske får ingå i min tränings och hälsa del i livet. Inte fysiskt ansträngande men ger däremot själen massa ro och ny energi! 😘

Banjo och Dollys första fisketur! Banjo

Dolly

Ante tog kvällens två första fiskar 


Fiske är mindfullness...

0 Läs mer >>
Sigrid har fått tre fina små kattungar som nu är drygt en vecka gamla! Har aldrig haft kattungar förrut men det verkar väldigt likt att ha en kull hundvalpar. Än så längd är de döva och blinda och mår bäst hos mamma Sigrid. 

Har aldrig märkt att Sigrid löpt men tydligen var det så... Fader till ungarna - okänd.. 😉 två är redan tingade, en unge finns att tinga. 
Kattungar hos Vinterv...

0 Läs mer >>
Hundarnas badkar är framtagna och fyllda med badvatten.. 
Nu är det sommar på riktigt, även i Jämtland! 😊 Goa vänner - Ante & SiriusSommar i hundgårdarna...